Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Ο ΜΟΥΧΤΑΡΗΣ ...

Κάποτε ήταν ένα χωρκό, τα Κάτω Τριβίλλουρα.  Ήταν ταλαιπωρημένο χωρίο και κάπως υποανάπτυκτο.  Σιγά σιγά όμως άρχισε να αναπτύσσεται, ενώθηκε και με άλλους συγχρονους οικισμους και έγινε μελος της Ένωσης τους.  

Ο νυν μουχτάρης των Κάτω Τριβίλλουρων, ήθελε να το παίζει εναλλακττικός (alternative you know) και αποφάσισε να μεν  κάμνει πολλήν παρέα τους μουχτάρηδες των άλλων οικισμών της Ένωσης.  Αντιθέτως προτίμησε να συχνάζει στο μπούκικο του γειτονικού χωρκού Πούτταρα, (για το οποίο δήλωνε ότι τον ενώννουν περισσότερα κοινά από άλλα χωρκά της Ένωσης) τζιαι να πίνει ζιβανία τζιαμέ με τον μουχτάρη του χωρκού. 

Το μπούκικο των Πουττάρων έκαμνε παράνομο στοίχημα τζιαι ξέπλυμα μαύρου χρήματος άλλων χωρκών με τα οποία η Ένωση ήταν σε πόλεμο.  Ο μπούκης επιπλέον είχε κακές σχέσεις με τη μαφία, οι οποίοι εμάχουνταν  να τον σκοτώσουν.  Μια μέρα ο μπούκης σαν εγύρευκε  χώστρα έρεξε πόξω που τα κάτω Τριβίλλουρα.  Μόλις τον επήραν χαπάρι που την Ένωση εστείλαν σήμα στον Μουχτάρη να τον συνάξει τζιαι να τους τον πέψει να τον δικάσουν.  

Ο μουχτάρης των Τριβίλλουρων επέιδή εν εμπορούσε να κάμει τίποτε εσσύλαβε τον μπούκη, εξηγήθηκε όμως με τον παρέα του τον μουχτάρη των Πούτταρων τζιαι είπε του ότι εν θα τον εκδώσει, αλλά ότι θα τον φιλοξενήσει για λίγο τζιαι μετά θα του τον πέψει πίσω.  Είπε του τζιόλας ότι έφαεν τζιαι 2000 λίρες για το τροχόσπιτο που θα τον έβαλλε να μείνει.

Τελικά όμως δεν τον έβαλε σε τροχόσπιτο, αλλά πήγε στο δημοτικό σχολείο του χωρκού τζιαι διέταξεν τον διευθυντή να τον βάλουν να μεινείσκει στην καντίνα του σχολείου.   Στο σχολείο εκαταλάβαν ότι κάτι έν επήεννε καλά τζιαι ελάλουσαν του μουχτάρη τους να τον φύει που τζιαμαί. 

Ο μουχτάρης όμως ατού, ελάλλεν τους μεν έσσεται έννοια no problem at all. 
Στα πολλά η μαφία ανακάλυψε τον μπούκη επήε στο σχολείο, έσυρε πεντέξι πόμπες τζιαι εκαθάρισεν τζιαι τον μπούκη, τζιαι τον Διευθυντή του σχολείου που ήταν τζιαμαί, τζιαι δασκάλους, τζιαι μαθητές.  Εδιάλυσε εντελώς το σχολείο μα τζιαι την εκκλησία του χωρκού που ήταν δίπλα στο σχολείο. 

Στα κάτω Τριβίλλουρα έγινε πανικός.  Οι παραπάνω χωρκανοί αντιδράσαν τζιαι εφταίξαν το μουχτάρη τους για το κακό που τους ήβρε.  Ο μουχτάρης όμως είπεν τους πως τζείνος εν έφταιεν γιατί δεν ήξερε τίποτε.  Οι χωρκανοί όμως αντιδρούσαν τζιαι εθέλαν κάθαρση για το κακό.  Τον μουχτάρη όμως εν τον επολλοέκοφτε.  Έβαλε τζιαι τους δημοτικούς συμβούλους να τον υποστηρίζουν. 

Αφού είδε τζιαι αποείδε μα το χωρκό εν εσιώπαν, οι δημοτικοί σύμβουλοι εφκήκαν τζιαι είπαν ότι εν οι μακαρίτες που εφταίαν που έδεχτήκαν να φιλοξενήσουν τον μπούκη.  

Τζιαι καλά ρε δημοτικοί συμβούλοι, αν ο μουχτάρης έβαλλε σας εσάς να φιλοξενήσετε τον μπούκη έσσω σας τζιαι εκαθαρίζαν σας εσάς, θα σας άρεσκε να φκούν να πουν ότι καλά επάθετε,  Α??

ΑΤΕ ΤΖΙΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑΝ.

Clyde

1 σχόλιο:

  1. Clyde γιατί προσβάλεις τους Μουχτάριες;;;; Οι Μουχτάριες τουλάχιστο βάλλουν τζιαί καμία υπογραφή μέσα μέσα, μάχουνται για το χωρκό τους...ο δικός μας εν κάμνει ούτε για καθαρίζει τσιλλαρκές των όρνιθων...ΑΤΕ ΤΖΙΑΙ ΚΑΝΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή