Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν πάμε καλά


Από SigmaLive 21/9/2011 (η υπογραμμίση δική μου):

"Παρολίγον τραγωδία θα συνέβαινε στο αεροδρόμιο Πάφου, όταν στις 4.30 το απογευμα, μποϊνγκ 737, της εταιρίας Τόμσον, με 192 επιβάτες και 7μελες πλήρωμα, αντί να προσγειωθεί στο δίαυλο του αεροδρομίου Πάφου, προσγειώθηκε στο διάδρομο τροχοδρόμησης, το γνωστό taxi-way, τον οποίο χρησιμοποιούν τα αεροσκάφη για να προσεγγίσουν το δίαυλο ή για να απομακρυνθούν από αυτόν.
...........................................................Λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού άρχισαν αμέσως έρευνες, με τον πιλότο να παραδέχεται το λάθος του. Μάλιστα συμφωνά με πληροφορίες του Σιγμα, όταν ρωτήθηκε πως έκανε ένα τόσο τραγικό λάθος, απάντησε: «Δεν ξερώ, τι να σας πω»."

Εν εξηγειται διαφορετικά κοπέλλια, κάτι παίζει στην Κύπρο.  Κάτι πρέπει να έχει ο αέρας τζιαι ματσουκώνει ο κόσμος.  Έκαμεν τα φρούτσους ο πιλότος.  Ναι, του το αναγνωρίζω ότι παραδέκτηκε το λάθος του.  Πως το δικαιολόγησε όμως ο παρέας?: "Δεν ξέρω, τι να σας πω." 

Σοβαρά πείτε μου τι γίνεται.  Μήπως είναι το νέο trend τζιαι έκοψα πίσω??  Να κάμνουμε δηλ.  τις ματσουτζιές μας τζιαι με ένα "δεν ξέρω", καθαρίσαμε?

Πραγματικά, μόνο δύο λογικές λύσεις υπάρχουν:
1. Με το που μπήκε στον εναέριο χώρο μας έπαθε "οξεία χριστοφιατίτιδα"(= κάμνω ότι μου καπνίσει τζιαι μετά δεν ξέρω, δεν απαντώ) ή,
2. Επήραν μας ούλλοι χαπάρι τζιαι περιπαίζουν μας.

Ρε τράουλλε, ήταν να σκοτώσεις 199 πλάσματα τζιαι εν ηξέρεις τι έπαθες??
Πλέον άρκεψα τζιαι φοούμαι.  Θέλω να κλειδωθώ σπίτι μου τζιαι να μεν ταράσσω.

Clyde 

2 σχόλια: