Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

ΤΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΩΡΑ...

Πριν δεκακάτι χρόνια, ένας αλανιάρης πρόεδρος, ο Κλίντον, διεύρυνε τους ορίζοντές του, στην προετοιμασία του πούρου.  Ανακάλυψε ρε παιδί μου άλλους τρόπους να το μουσκεύει πριν το καπνίσει.  Έβλαψε κανέναν? Τη γυναίκα του και την κόρη του, αλλά αυτό δε μας αφορά, ούτε εμάς ούτε και κανένα εκτός από εκείνους. 
 
Έλα όμως που, μαθεύτηκε.  Μέγα Σκάνδαλο.  Πώς τόλμησε και "κάπνιζε" το πούρο εν ώρα εργασίας??  Και το κάπνιζε μάλιστα και με εργαζόμενη στο Λευκό Οίκο.  Έγινε χαμός.  Επέσαν όλοι να το φαν το πλάσμα.  Ο καημένος εχαντακώθηκε.  Έπρεπε ξαφνικά να δώσει εξηγήσεις στο παγκόσμιο για τις καπνιστικές του συνήθειες.  Αντανακλαστικά ο άνθρωπος είπε ότι θα έλεγε ο καθένας από μας "Εγώ εν τζιαι..." ("Me? oh no, no, no...", "Moi, j' ai fait rien...",  "Io??? Mama mia, no, no...", etc, το πιάσατε το νόημα).
 
Τον γέρημον όμως...  Αποδείχτηκε ότι είπε ψέματα.  Το μούσκευε τελικά το πούρο ο μπαγάσας.  Ππεε, τζιαμαί να δεις τι έγινε, έλυσεν τον η μίλλα μου.  Και τι έκανε?? Βγήκε και ζήτησε δημόσια συγγνώμη για το ψέμα του.  Και όταν λέμε δημόσια και μιλάμε για τον Κλίντον, εν εννοούμε ότι τον ακούσαν στη Λεμεσό, Σκάλα, Πάφο, Λευκωσία, άτε τζιαι στην Αθήνα.  Όχι, κάτσαμε όλοι σε ΟΛΟ τον κόσμο στις τηλεοράσεις μας και τον είδαμε να ζητά συγγνώμη και να ταπεινώνεται, όχι πλέον για τις περιπετειούλες του, αλλά γιατί είπε ψέματα.
 
Συνοψίζω:
Κλίντον + Λεβίνκσκυ = τιριτάχτα
Κλίντον = "εν έσσει τίποτε"
Λεβινσκυ + φουστάνι που το ψυγείο + dna στο λεκέ= έκατσε πάνω ο Κλίντον
Αποτέλεσμα = I am sorry guys.  I am a big fat liar.
 
Πάμε στα δικά μας τωρά. Το τι έγινε από τις 11/7/2011 έχει λεχθεί και ξαναλεχθεί.  Το ερώτημα μου είναι το εξής:
 
"Εφκύκε κανένας να πει συγγνώμη, όχι γιατί ετραπήδησε την Λεβίνσκυ, αλλά ούλλους μας???"
 
Clyde
 
P.S. Άτε Bonnie, γράψε τίποτε, κανεί με τις πελλάρες μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου