Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ

Για να μη ξεκινήσουμε την ιστορία από την αρχή, παραλείπουμε τα ήδη γνωστά.  Πιέσεις, ο διεθνής παράγοντας, το Συμβούλιο Ασφαλείας μπλα, μπλα, μπλα, μας αναγκάσαν να κατασχέσουμε τα εμπορευματοκιβώτια και να τα αγκωνιστούμε.
 
Ο πανέξυπνος πρόεδρός μας όταν ρωτήθηκε που να τα βάλουν απάντησε "βάλτε τα σιορ στο Ζύγι, τζιαμαί που έν η ναυτική βάση".  Όπερ και εγένετω.
 
Τα εμπορευματοκιβώτια λοιπόν, κακώς όπως όλοι πλέον ξέρουμε παρέμειναν εκεί.  Τα εμπορευματοκιβώτια δυστυχώς όπως όλοι ξέρουμε επομπάραν και σκότωσαν κόσμο και εδιαλύσαν μας τζιαι εμάς. 
 
Εμείς σε παγκόσμια αποκλειστικότητα σας μεταδίδουμε πρώτοι τι συνέβει από τη στιγμή της έκρηξης και μετά, στο μυαλό του ενός του ανεπανάληπτου, του απίστευτου JIM CHRISTOFIA.
 
Όπου:
Δημήτρης =Δημήτρης Χριστόφιας
J. CHR. = Το ¨μυαλό¨ του Δημήτρη Χριστόφια
Α. =οποιοσδήποτε από τους Αχάπαρους συμβούλους του
 
 
11/7/2011, πρωί
ΝΤΡΙΝ ΝΤΡΙΝ
Δημήτρης: Άλο.
 
Α.: Έλα Πρόεδρε, έχουμε μεγάλο πρόβλημα, επαίξαν τζειντα εκρηκτικά του Ασάντ τζιαμαί στο Μαρί τζιαι αλόπως εγίνει μεγάλο κακό."
 
Δημήτρης: "Καλά.  Τώρα να σηκωστώ τζιαι έρκουμαι"
 
J. CHR."Άτε τωρά ήντα που έγινε πάλε τζιαι πρέπει να βουρώ στα κάκκαφα, είπα τζιαι της Γριστινούς ότι εν να προσέχω τον μιτσή να πάει να κάμει πεντικιούρ. Η γέριμη τζιαι έσσει που τη μέρα που εγέννησε που εν εβαψε τα νύσσια της κότσινα"
 
Πήγε ο πελλός σου που λαλείτε στο Μαρί.  Βγήκε είπε δύο κουβέντες και όπως έγραψε η ιστορία και όχι εμείς έκτοτε εξαφανίστηκε για 3 ημέρες.
 
12/7/2011
ΝΤΡΙΝ ΝΤΡΙΝ 
Δημήτρης:Άλο
 
Α: "Έλα Πρόεδρε, ακούεται  ότι εσυνακχτήκαν κάμποσα φασιστούθκια τζιαι εν να κάμουν πορεία πόψε που την Πλατεία Ελευθερίας ως το Προεδρικό, για να διαμαρτυρηθούν για τούτα που εγίναν εψές"
 
Δημήτρης: "Καλά.  Τώρα να ψήθεί το φασολάκι, γιατί είπα της Έλσης ότι εν να σβήσω το μάτι του φούρνου μόλις καταστηθεί η τομάτα τζιαι έρκουμαι."
 
J. CHR."Αμάνα μου μάνα, ήντα που εννα κάμω? Πορείες τζιαι μουσκουρούθκια.  Τι να πω? Ποίον να φταίξω?". 
 
Πάει και κατεβάζει το "Μεγάλο Κόκκινο Εγχειρίδο του Κόμματος" με οδηγίες αντιμετώπισης κρίσεων.  Είναι το κόκκινο βιβλίο δίπλα από το "Κεφάλαιο" του Μαρξ.  Όλο και όλο είναι μια σελίδα. "ό, τι και να συμβεί φταίνε οι πραξικοπηματίες και ο φασισμός".
 
J. CHR. "Έτω τι εν να πω ολάν.  Πως όμως εν να συνδέσω τους φασίστες με την πορεία??"
 
 Έκατσε και εσκέφτετουν κανένα δύωρο.  
 
J. CHR. "Εύρηκα. Θα κάνω ότι έκανε και ο αγαπημένος μου πολιτικός ο Νέρωνας (οϊ που εν να μου πουν εμένα ότι εν καταλάβω που αρχαίους).  Θα κρούσω τη Λευκωσία! Θα τους κρούσω ούλλους! Θα τους πομπάρω δακρυγόνα!  Τζιαι τούντη βολά, αντί να φταίξουν οι Χριστιανοί, θα βκω να πω ότι τα εκάμαν οι φασίστες.  Δημήτρη μου, γιέ της Αννούς που το Δίκωμο δεν παίζεσαι δικέ μου."
 
Έτσι λοιπόν, ο κόσμος, άντρες, γυναίκες, παιδία, βγήκαν και έκαναν μια ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας.  Τα υπόλοιπα όμως, είναι και πάλι ιστορία.
 
14/7/2011
ΝΤΡΙΝ ΝΤΡΙΝ
Δημήτρης: Άλο
 
Α:" Έλα Πρόεδρε.  Σήμερα εν οι τελευταίες κηδείες τζιαι πάλε μάχουνται να συναχτούν κάμποσοι έξω που το Προεδρικό, τζιαι πάλε εν να φωνάζουν να παραιτηθείτε.  Θα πρέπει σήμερα να κάμεις τζιαι καμιά δήλωση" 
 
Δημήτρης: "Καλά τώρα να βοηθήσω την Έρση να διπλώσει τα σεντόνια τζιαι έρκουμαι"
 
J. CHR. "Άρκεψα να θκιαολίζουμε.  Μα εν πελλοί σιόρ.  Πού βουρούν μες τον λάλαρο τζιαι τσιριλλούν?  Αφού ο Άντρος είπε  μου ότι εν έσσει τίποτε, ότι εν να τα ξεχάσουν ούλλα τζιαι εννα σταματήσουν να ασχολούνται.  Μα γιατί καλέ μου εν παν Πρωταρά?? Οϊ Οϊ ενευρίασα πάρα πολλά.  Άκου τζιει να παραιτηθώ.  Άκου τζει να πω συγγνώμη.  Τι φταίω εγώ καλέ μου??"
 
Και τα υπόλοιπα είναι και πάλι ιστορία:  Οι συγγνώμες εννοούνται.  Οι παραιτήσεις δεν συζητούνται.  Και χτες μας περίπαιξε και πάλι με τον ανασχηματισμό πρόκληση.  Τελικά δεν είναι αυτός που είναι κρίμα, αλλά εμείς.
 
Clyde

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου