Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Μια μιξ με απ΄ όλα....!

Προσοχή, ακολουθεί σημαντική προεδοποίηση για μελλοντικούς αναγνώστες. 

1  Όσοι δεν έχετε αίσθηση του χιούμορ, να πάτε αλλού.
2. Σε ό,ποιους αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε.

Πιο συγκεκριμένα και λαβάνοντας υπόψη τις πολιτικές εξελίξεις του τόπου μας, μερικες συμβουλες από εμάς:

1. Όσοι "αριστεροί" νομίζετε ότι ο Τσε ήταν κουβανός, ανοίξετε για πρώτη φορά στη ζωή σας κανένα βιβλίο (ξέρουμε έδονοπουλάκια ότι σοκαριστήκατε, αλλά δεν ήταν ...).

2. Οσοί νομιζετε ότι πραγματικά εγινε ανασχηματισμός ευρείας αποδοχης πέτε μας που μένετε να στείλουμε το γραφείο ευημερίας (ουπς, τούτο ελέγχει το η σωτηρούλλα ...)

3. Όσοι νομίζετε ότι ο Χριστόφιας είναι cute και έχει νου βάλτε ένα υπόθετο και πέσετε πέρκει σας περάσει.

4. Όσοι νομίζετε οτι οι "φασιστες" καταδιώκουν το Χριστοφια δετε το Shutter Island εχει καλυτερη πλόκη και παίζει ο DiCaprio...όσο και να πεις θωρκέται καλύτερα που τον Χριστόφια!

5. Όσοι νομίζετε ότι για την έκρηξη στο Μαρί φταίνε οι άλλοι, πέτε μας ρε οι "αλλοι" εν οι εξωγήνοι?.

6. Όσοι νομίζετε ότι το τρίπτυχο Κύπρος - Συρία - Βενεζουέλλα είχε υπόθεση, έ, δεν έχετε υπόθεση. Ανατριχιάζουμε! Φατσάρει μας κάτι όπως το τριγώνο των Βερμόυδων!

7. Όσοι νομίζετε ότι ο Άριστος (ναι, ο Δαμιανού) και ο Χριστοφίδης καταλάβουν τί λαλούν, κλείστε το PC σας και πάτε πίσω στην κατασκήνωση στα Περβόλια.... εν πολύ το φάτσιμα του ήλιου μάνα μου, εκρούσαν σας το hard disc σας εντελώς!

8. Αριστερούδκια μου,άμπας τζιαι είπαν σας ότι οι αναφορές στο πραξικόπημα θα σας σώσουν και δεν θα ακριβώσει το ρεύμα στα σπίτια σας, θα μπαίνει ο κόσμος στα καταστήματά σας και η κρίση δεν θα σας αγγίξει? Κρίμας, είσαστε ακόμα πιο μαννοί από όσο νομίζαμε.

9.Όσοι νομίζετε ότι είναι ισχυρό άλλοθι τα λάθη του παρελθόντος, είστε ευθυνόφοβοι αλλά κυρίως επικίνδυνοι.

10. Τέλος όσοι νομίζετε ότι η ευθύνη και η ευθιξεία και η κοινή λογική αποδίδονται και δεν αναλαμβάνονται, τότε λυπούμαστε  μα ό,τι πάθετε αξίζει σας, εμείς όμως τι φταίμε, πετε μας?

Και έξτρα μπόνους συμβουλή από τους φίλους σας: 
Όσοι βρίσκετε την Βαλεντίνα Τσίγκη σέξυ, (ο Θεός να σας ελεήσει) καμετε καμία λοβοτομή ΤΩΡΑ.

Και τελευταία μα όχι αμελητέα, η απορία της ημέρας:

Όσοι ξέρετε τι έχει πας την μούτην του σήμερα (σημ. ο Χριστοφίας) πλις πέστε και σε εμάς, θα πάθουμε τίποτε που την αγωνία (ελπίζουμε να μεν είναι μαλαζαβράνκα και να πάθει τίποτα ο ΗΓΕΤΗΣ μας, μουχαχα)

Δεν ξέρουμε αν τελικά κάνανε τα Εδονοπουλάκια το συλλαλητήριο έξω από την Αρχιεπισκοπή, ελλείψει όμως ελληνικής παιδείας από μέρους τους, μη σας πούμε και παιδείας γενικά (come on ψηφίσανε τη Χαραλαμπίδου για βουλευτή...) τους υπενθυμίζουμε ότι:
"Τον μη μετέχοντα εις την πολιτική ουκ απράγμωνα αλλά αχρείο νομίζουμεν"
(Ανεξάρτητα εάν αυτός είναι ο Αρχιεπίσκοπος, ο Χωρεπίσκοπος ....)

Φιλικά ,

Bonnie & Clyde

8 σχόλια:

  1. Γιατι ξέρουν ότι ο Τσε επαρετήθηκε από υπουργός;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Ανώνυμος

    Σσσσς… Μεν τους τα πούμε ούλα μια φορά και δεν θα το αντέξουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην κατασκηνωση στα Περβολια και ρευμα εχομε και wireless εχομε και pc για να παρακολουθουμεντε τις τσιοφτες που γραφεται που εν μπορειται να χωνεψαιτε πος σας κυβερνα ο comandante Christofaras!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. re anonime ta xapia sou ipies ta?

    eprepe na anatinase dikous sou anthropous

    sou o commandante sou...pienne eure xapia piasti sinapartzia sou pou pinnete ligmena tzie kouba merka...thathela na ksera ti sas kamnoun sto paidomazoma sta perbolia...tzie arostate etsi.....en ximika pou sas dioun? balloun sas reumata pastous kkelous?....basanizoun sas?

    eisaste arosti...

    ΑπάντησηΔιαγραφή