Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΝΕΥΡΑ...

Νευριάζω πολλά:

  1. Όταν είμαι σε πάροδο, τα φώτα είναι κόκκινα και η μαννή/μαννός μπροστά αντί να με αφήσει να βγω, μου κλείνει το δρόμο τζιαι κάμνει τζιαι πουπάνω ότι δεν με θωρεί.
  2. Όταν μπαίνω στην τράπεζα και την ώρα που πάω να σταθώ στην ουρά βουρά ο πουπίσω μου, και έρχεται και στέκεται μπροστά μου.
  3. Όταν μπαίνω σε ένα κατάστημα, τζιαι ο ο πωλητής/πωλήτρια πελλανίσκει τα αυτία μου, τζιαι δεν με αφήννει να δω αυτά που θέλω με την ησυχία μου.
  4. Όταν είμαι ουρά στη ψησταρία/φούρνο, τζιαι λυσσιώ να πιάσω κάτι συγκεκριμένο τζιαι ο μπροστά μου πιάννει την τελευταία μερίδα.
  5. Όταν ούλλη τη μέρα στη δουλειά ο μάστρος μου δε με γυρεύκει τζιαι θυμάται με ακριβώς το δευτερόλεπτο που πάω να καπνίσω.
  6. Όταν είμαι στο σινεμά τζιαι τα κτηνά πίσω μου, εν βάλλουν γλώσσα στο στόμα τους.
  7. Όταν είμαι στα πρόθυρα να σπάσω που το κατούρημα, η τουαλέττα στο γραφείο να είναι κρατημένη τζιαι να με πιάννει τζιαι κουβέντα η σέκρεταρυ πουπάνω.
  8. Όταν παραγγέλλω τη Χ μπύρα και όταν ζητήσω και δεύτερη να μου λαλούν "σόρρυ, εν έχουμε άλλην"  Πέ μου το που την αρχή ρε τράουλλε.
  9. Όταν γνωρίζεις κάποιον πρώτη φορά τζιαι να σε ρωτά "Αν επιτρέπεται, τι μισθό παίρνεις?"
  10. Όταν ο όποιοσδήποτε με ρωτά "Αν επιτρέπεται, τι μισθό παίρνεις", "Αν επιτρέπεται πόσα αγόρασες το σπίτι/αυτοκίνητό σου", τζιαι γενικά οποιαδήποτε ερώτηση ξεκινά με "Αν επιτρέπεται πόσα .......??"
  11. Όταν βγαίνω έξω με παρέα για να διασκεδάσω τζιαι οι μισοί κάθουνται τζιαι κλαίουνται για μαλακίες αντί να διασκεδάζουν.
  12. Όταν καρτερώ επείγον τηλεφώνημα, τζιαι καρτερώ, τζιαι καρτερώ, τζιαι καρτερώ τζιαι την ώρα που πάω να κατουρήσω ακούω το τηλέφωνο να παίζει.
  13.  Όταν γνωρίζω πρώτη φορά κάποιον τζιαι ούλλην την ώρα πρήζει με για τζείνον (τι νηπιαγωγείο/δημοτικό/λύκειο/πανεπιστήμιο πήγε), για ιστορίες του στρατού, για τη δουλειά του, για τη γέναίκαν του για το σπίτι του και μπλα και μπλα και μπλα....  Ε, κανεί ρε φίλε.
  14. Όταν στη δουλειά κάνουμε κάτι "ομαδικά" και μετά ακούω το συνάδελφο να λέει του μάστρου: "ΕΓΩ έκανα αυτό, ΕΓΩ έκανα εκείνο, ΕΓΩ, ΕΓΩ, ΕΓΩ" τζιαι στην περίπτωση που κάτι πάει στραβά να ακούω "ΔΕΝ είμαι εγώ...".  Έλα, ξαναζήτα μου βοήθεια τζιαι θα δεις τι σε περιμένει....
  15. Όταν κάποιος επειδή δεν ξέρει κάτι, το κατακρίνει για να μη φανεί η άγνοιά του
  16. Να είμαι σε ανσασέρ, με ακόμα 5 πλάσματα, εγώ να πηγαίνω στον έκτο όροφο και οι υπόλοιποι ο καθένας σε άλλο όροφο, και να πρέπει να σταματώ από όροφο σε όροφο τζιαι να κάμνω 10 λεπτά για να φτάσω εκεί που θέλω.
  17. Στο ανσασέρ κάποιος να θέλει να πάει πάνω, να πατά το κουμπί για κάτω και να του φταίεις μετά.
  18. Να μπαίνω στο ανσασερ με άλλον, να πηγαίνουμε και οι δυο στον 6 τζιαι μόλις κλείσει η πόρτα ο άλλος να κλάνει............#$^*&(Π){*)&^*%Ε$^%^Ι&Ο*()
Νευριάζουν με τζιαι άλλα πράματα, πάρα πολλά, αλλά λόγω των ημερών θα σταματήσω προς το παρόν εδώ.

P.S. NΕΥΡΙΑΖΩ ΠΟΛΛΑ ΤΖΙΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΝΝΙΕ ΠΟΥ ΕΣΣΙΕΙ ΤΟΣΟΝ ΤΖΙΑΙΡΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ...

Clyde

1 σχόλιο:

  1. Αναμένω με πολλή αγωνία την αντίδραση της Bonnies....

    Πι Ες: εισηγούμε αλλαγή του μπλόκ σε σκέτο Clyde.

    ΑπάντησηΔιαγραφή