Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Κατηγορίες Ανθρώπων

Σήμερα θα μιλήσουμε για σπαστικές κατηγορίες ανθρώπων.  Είναι όλοι αυτοί που κυκλοφορούν ανάμεσά μας καθημερινά και πραγματικά όσο, μα όσο και να προσπαθώ i cannot get along with them!

Α. ΤΑ ΤΣΙΒΙΤZΙΑ

Τα τσιβίτzια είναι η μια κοινωνική τάξη την οποία προσωπικά απεχθάνομαι. 
Ποιοί είναι τα τσιβίτζια?

Τα τσιβίτζια είναι αυτοί που θα έρθουν σπίτι σου το πρωί για καφέ και θα φύγουν το βράδυ, αφού βεβαίως πρώτα τους ταίσεις πρόγευμα, μεσημεριανό, απογευματινό και βραδυνό.

Τα τσιβίτζια είναι αυτοί που δεν θα ντραπούν και θα σε πάρουν τηλέφωνο στη δουλεία και θα σου ζητήσουν να κάνεις εξυπηρέτηση σε αυτούς, στη γυναίκα τους, στην αδερφή τους, στον αδερφό τους, στη μάνα τους, στον τζύρη τους, στον θείο τους, στη θεία τους, στην ξαδέρφη τους, στη γειτόνισσά τους και σε όποιον φανταστείς, χωρίς να τους ενδιαφέρει αν σε φέρνουν σε δύσκολη θέση.

Τα τσιβίτζια είναι αυτοί που θα σε δουν στην καφετέρια, θα έρθουν να κάτσουν μαζί σου, ακάλεστοι εννοείται, θα σε πρήξουν και θα τους τζιεράσεις τζιαι τον καφέ.

Τα τσιβίτσια είναι αυτοί, που ενώ εσύ έχεις πάει παραλία από το χάραμα για να βρέις κρεβατάκι, θα έρθουν ενώ όλα τα κρεβατάκια είναι όλα κρατημένα, θα κάμουν κατάληψη στο ένα δικό σου κρεβατάκι και δεν θα ταράσσουν να φύουν.  Ενοείται τζιέρασμα φραπέ, σάντουιτς κλπ.

Τα τσιβίτσια είναι αυτοί που όπου και να σε δουν σου φορτώνονται, εν ταράσσουν να φύουν (τους είναι αδιάφορο το γεγονός ότι δεν τους κάλεσες) και σε αναγκάζουν να τους ταίζεις - ποτίζεις.

Καταλάβατε βεβαίως ότι τα τσιβίτζια δουλειά έχουν να σου πίνουν το γαίμα.


Β. ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ

Οι παράγοντες είναι ηλίθιοι, προσωπική μου άποψη βέβαια, αλλά είναι ηλίθιοι.

Οι παράγοντες είναι αυτοί που για ό,τι θέμα τζιαι να μιλήσεις ξέρουν τα πάντα.

Οι παράγοντες είναι αυτοί που όταν βγκούν έξω αντί να κάτσουν με την παρέα τους, φακκούν γυρούς μες την μπυραρία/κλαμπ/εστιατόριο τζιαι σιερετούν κόσμο, που νομίζουν ότι είναι φίλοι τους.  Τζιαι σσιέρουνται ότι "ξέρουν" κόσμο.

Οι παράγοντες είναι αυτοί που όταν συμβεί κάτι, όπουδήποτε (γειτονιά, δουλειά, δρόμο, καφετέρια), πάντα βουρούν πρώτοι για να δουν τι έγινε τζιαι δεν έσσει τσιανς να μεν πουν το μακρύ τζιαι το κοντό τους.


Γ. ΟΙ ΑΝΥΠΟΘΕΤΕΣ

Οι ανυπόθετες είναι κάτι τύπισσες over 30 and single.  Τζιαι είναι single όχι γιατί είναι άσχημες, αλλά το αντίθετο.  Τζιαι επειδή είναι ωραιές, κανένας δεν είναι πολλά καλός για λλόου τους.  Νομίζουν ότι είναι τόσο σπέσιαλ γκόμενες που όποιος γκόμενος εν μαζί τους πελλανίσκει τζιαι κάτι παθαίνει μαζί τους. Την είδαν τζιαι λίον Σαμάνθα από το sex and the city τζιαι διούν του τζιαι αφταίνει.
Είναι πολύ εύκολο να τις εντοπίσεις.  Είναι ντυμένες στην τρίχα, περιφέρονται πάντα μεθυσμένες και φτιαγμένες, το παίζουν κουλ και άνετες και ψάχνουν ποιόν θα συνάξουν για τη νύχτα.
Ένα πρωί θα ξυπνήσουν μόνες τους, θα είναι πλέον over 40ς και θα διερωτούνται πως κατέληξαν έτσι.


Δ. ΟΙ ΑΝΥΠΟΘΕΤΟΙ

Οι ανυπόθετοι είναι και αυτοί πάνω από τριάντα.  Δεν έχουν κάνει τίποτα στη ζωή τους και ξέρεις πως ούτε πρόκειται να κάνουν.  Νομίζουν όμως ότι είναι πολυτάλαντοι και ότι η ζωή τους χρωστά πολλά ακόμα.  Κάθονται και περιμένουν κάποιον να ανακαλύψει τα πολύπλευρα ταλέντα τους και να κάνουν την καλή.  Εντωμεταξύ μεγαλώνουν και περιμένοντας κάτι να συμβεί χάνουν όλα αυτά που συνέβησαν ή θα μπορούσαν να συμβούν αν είχαν το νού τους.


Ε.  ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΛΗ ΜΕΡΑ

Βαρκούμαι τους, βαρκούμαι τους, βαρκούμαι τους πολλά.

Είναι αυτοί που όλη μέρα ξιτιμάζουν την Κύπρο τζιαι τους Κυπραίους (άσχετο αν κάμνουν ΟΥΛΛΑ τζείνα που κατηγορούν).  Ρε παρέες να σας πω κάτι:

"Αν έχετε τα  αρ$%^&ια σηκωστείτε τζια πάτε να ζήσετε έξω αφού εν αντέχετε δαμέσα. Διαφορετικά σταματήστε να μας πρήζετε.  Εν λαλώ ότι είναι όλα καλά εδώ, αλλά όταν θέλεις και τόπους έχει να πάεις και κόσμο να μιλήσεις έχει και τρόπους να περάσεις καλά έχει. Να χαρείτε παρετάτε να μας πρήζετε για την Κύπρο, τους Κυπραίους τζιαι τις Κυπραίες. Καταντήσατε γραφικοί, προβλέψιμοι και βαρετοί."

To be continued...

Clyde

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου