Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Dear οδηγέ

Dear οδηγέ που ήσουν δίπλα μου στα φώτα σήμερα το πρωί,
θέλω να σου πω ότι όταν είσαι στο αυτοκίνητο τζιαι καθαρίζεις την μουττην σου, μεν σαντανώνεσαι τζιαι να νομίζεις ότι είσαι στο σπίτι σου.  Φαίνεσαι που το γυαλί του αυτοκινήτου σου.  Οι δίπλα σου θωρούν τι κάμνεις. Άγχωσες με.  Έτσι όπως εμάσσεσουν με τη μούττην σου είχα τη βεβαιότητα ότι το μιτσή σου το δακτύλι θα έβγαλλε κανένα κομμάτι εγκεφάλου τζιαι θα έπρεπε να εβουρούσαμε ούλλοι πρωί πρωί.  Πιάσε κανένα μαντήλι καλέ μου τζιαι ΦΥΣΑ.  Πάλε ήταν να κάμεις τη δούλειά σου.  Ετάραξες το στομάχι μου πρωινιάτικα.  Ενεκάτσιασα you know.
Thanks for you cooperation.


Dear οδηγέ που ήσουν ένα μίλι μακριά μου την ώρα που αποφάσισα να βγω από την πάροδο,
ήντα που επάλαρες μόλις εβκήκα στο δρόμο τζιαι ήρτες τζιαι εκόλλησες στον κώλο μου??? Με το δρόμο σου έκοψα, με ξέρω σε τζιαι ήθελα να σου τη σπάσω τζιαι να μπω μπροστά σου.  Απλά ήθελα να πάω στη δουλειά μου.  Μεν πελλανίσκεις.
Thanks for your understanding.


Dear μαννή, που ήσουν μπροστά μου στα φώτα σήμερα το πρωί,
θέλεις να μιλάς στο κινητό τζιαι να οδηγάς πρόβλημα σου.  Είναι λάθος, είναι παράνομο αλλά πρόβλημά σου, τζιαι που εν να φαεις πρόστιμο να μεν κλαίεσαι.  Όταν όμως είσαι στα φώτα τζιαι ανάφκει πράσινο ΤΑΡΑΣΣΕ.  Οι πίσω σου εν έχουν την αδκειάση σου, να τελειώσεις την κουβέντα σου.  ΒΙΑΖΟΥΜΑΣΤΕ.
Hoping that you understood.


Dear χώρκατε που ήσουν μπροστά μου σήμερα στη Λεωφ. Νίκης,
εν είναι ανάγκη κάθε φορά που θωρείς κινέζα να πατάς τα στοπερ για να τη δεις τζιαι που μπροστά, τζιαι που πίσω, τζιαι που το καθρεφτάκι σου.  Εν γεμάτη η χώρα κινέζες τζιαι αν συνεχίσεις τούντον το χαβά κάποιος εν να σου την κάτσει που πίσω, τζιαι ειλικρινά εν θα φταίει.  Αν είσαι τόσο σπαρκωμένος της κινέζας (τζιαι γυναίκας γενικότερα) πίαινε κανένα γυρόν ΠΕΡΠΑΤΗΤΟΣ στην Παλιά Λευκωσία τζιαι εν χορτάσει το μάτι σου (αν θα φκιαιρώσει τζιαι η πούγκα σου εν δικό σου θέμα)
Thanks me for the info!

IT WAS A BAD CAR DAY..

Clyde

2 σχόλια: